Nieuws

Aangepaste bezoekersregeling

Omwille van de wijzigende Coronamaatregelen is het mogelijk dat ook onze bezoekersregeling regelmatig moet aangepast worden. De meest actuele informatie zal steeds via de vertrouwde kanalen (brief, mailing, facebook, affiches ...) gecommuniceerd worden. Bedankt voor uw begrip.

Nieuw viergeslacht komt voor het eerst samen

Het werd een bijzondere moederdag. Bewoonster Maggy Vleugels (85) kreeg immers voor het eerst haar achterkleinkind Toulouse Van Ballaer (drie maanden oud) te zien. Samen met Lut Van Peborgh (62) en Liesbeth Baetens (34) uit Lier vormen Maggy en Toulouse een viergeslacht.

Mobiel AlarmeringsSysteem (M.A.S)

Reportage: onze eerste zomermarkt!

Op maandag 9 september 2019 organiseerden we voor het eerst een zomermarkt. Ook rtv was van de partij en maakte er een leuke reportage van! Herbekijken kan door op de afbeelding te klikken!

Realiseer je droom: word verpleegkundige

Werken als verpleegkundige. Je hebt het altijd al willen doen. Dankzij de Randstad Medical Academy kan jij je droom waarmaken en kan je halftijds werken én studeren. Ook bij ons!

Meer informatie nodig? Klik op de afbeelding en surf naar de officiële website van de Randstad Medical Academy!

Like onze facebookpagina!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen onze organisatie? Like dan zeker onze facebookpagina!

2 dagen geleden

Sint-Jozef Kessel

Vandaag stonden er mosselen a volonté op de menu. Bewoners genoten van het samen zijn, uiteraard allemaal coronaproof ☺️ ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

4 dagen geleden

Sint-Jozef Kessel

Op Molenhoek haalden we onze creatieve inspiratie boven om iets te knutselen rond het thema herfst. Ook een herfstwandeling deed de bewoners deugd. 🍁🍄 ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

4 dagen geleden

Sint-Jozef Kessel

20 oktober 2020
Beste bewoners, vrienden en familieleden

Afgelopen vrijdag kondigde premier Alexander De Croo strengere coronamaatregelen aan om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Cafés en restaurants sluiten voor een maand en de nauwe contacten worden nog verder beperkt tot maximaal 1 persoon.

Ons woonzorgcentrum zal gezien de genomen maatregelen én de verdere verspreiding van het virus ook omschakelen van code oranje naar code rood.

Wat wil dit concreet zeggen?

• Ben je ziek ook met lichte symptomen, stel je bezoek dan uit. Meet voor je vertrekt je lichaamstemperatuur en blijf ook thuis als je koorts hebt.

• Net zoals tijdens de vorige kleurcode blijft het ook nu nog mogelijk voor een partner én de kinderen (of een naaste - wanneer er geen partner of kinderen zijn) om op bezoek te komen. Omdat wij het verloop binnen ons woonzorgcentrum verder moeten beperken, vragen wij wel om tijdens deze fase nog maar met 1 persoon tegelijk op bezoek te komen (i.p.v. 2 personen). Spreek dit onderling zo goed mogelijk af.
• Omdat onze bewoners tot de meest kwetsbare groep behoren, blijven wij vragen aan iedereen die op bezoek komt om altijd (ook op de kamer) een mondmasker te dragen en afstand te bewaren.
• Ook onze cafetaria sluit zijn deuren.

• Tot dusver was een temperatuurcontrole enkel van toepassing op onze medewerkers. In deze kleurcode vragen wij eveneens aan onze bezoekers om hun temperatuur te meten en te noteren op het registratiedocument aan het onthaal.

Wij bedanken iedereen alvast voor het begrip en de medewerking.

Jo Sels, directie
Inge Engels, dagelijks verantwoordelijke
... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook