Nieuws

Aangepaste bezoekersregeling

Omwille van de wijzigende Coronamaatregelen is het mogelijk dat ook onze bezoekersregeling regelmatig moet aangepast worden. De meest actuele informatie zal steeds via de vertrouwde kanalen (brief, mailing, facebook, affiches ...) gecommuniceerd worden. Bedankt voor uw begrip.

Nieuw viergeslacht komt voor het eerst samen

Het werd een bijzondere moederdag. Bewoonster Maggy Vleugels (85) kreeg immers voor het eerst haar achterkleinkind Toulouse Van Ballaer (drie maanden oud) te zien. Samen met Lut Van Peborgh (62) en Liesbeth Baetens (34) uit Lier vormen Maggy en Toulouse een viergeslacht.

Mobiel AlarmeringsSysteem (M.A.S)

Reportage: onze eerste zomermarkt!

Op maandag 9 september 2019 organiseerden we voor het eerst een zomermarkt. Ook rtv was van de partij en maakte er een leuke reportage van! Herbekijken kan door op de afbeelding te klikken!

Realiseer je droom: word verpleegkundige

Werken als verpleegkundige. Je hebt het altijd al willen doen. Dankzij de Randstad Medical Academy kan jij je droom waarmaken en kan je halftijds werken én studeren. Ook bij ons!

Meer informatie nodig? Klik op de afbeelding en surf naar de officiële website van de Randstad Medical Academy!

Like onze facebookpagina!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen onze organisatie? Like dan zeker onze facebookpagina!

14 uren geleden

Sint-Jozef Kessel

Vandaag is het internationale dag van de vrijwilliger. Corona zorgt er spijtig genoeg voor dat onze vrijwilligers hun activiteiten in het wzc tijdelijk moeten terug schroeven. Langs deze weg willen we hen toch hartelijk bedanken voor hun engagement. We hopen hen snel allemaal terug te kunnen ontvangen om een meerwaarde te zijn voor onze bewoners. ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

1 dag geleden

Sint-Jozef Kessel

Wie braaf is krijgt lekkers 😋
Sinterklaas stuurde zijn pieten langs om ook onze bewoners met lekkers te trakteren.
... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

4 dagen geleden

Sint-Jozef Kessel

Wat een traktatie van het smoutebollenkraam Storms-Thijs! Het heeft ons, zowel bewoners als medewerkers erg gesmaakt. Hartelijk bedankt Storms-Thijs! ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook